Застосування різних видів кориці вимагає індивідуального підходу, так як відтінки її смаку і запаху впливають на якість готового продукту. Незмінне одне - солодка страва кориця ніколи не зіпсує, будь це випічка або напої. У різних країнах її використовують по-різному. В Україні корицю додають при маринуванні огірків, солінні кавунів. Кориця входить до складу багатьох пряних сумішей: «каррі», єреванській, для свинини, маринадних сумішей. Всі галузі харчової промисловості практично не обходяться без неї. Без цієї пряності не обходиться і випічка хліба. Корицею можна ароматизувати лікери, пунші, гроги, домашні напої, десерти.
Категорія | |
Об’єм | до 100 г |
Схожі товари
Соус Торчин Часниковий 200г
Соус Торчин "Часниковий" має приємний пряний аромат і насичений смак. Шматочки часнику доповнюються ..
22,20 грн
−
+
Соус соєвий з часником Торчин 190мл
Соєвий соус "З часником" - це універсальний соус з легким часниковим смаком, який завдяки своїй ніжн..
31,20 грн
−
+
Нещодавно переглянуті:
Кориця Еко мелена 20 г.
6,20 грн