Застосування різних видів кориці вимагає індивідуального підходу, так як відтінки її смаку і запаху впливають на якість готового продукту. Незмінне одне - солодка страва кориця ніколи не зіпсує, будь це випічка або напої. У різних країнах її використовують по-різному. В Україні корицю додають при маринуванні огірків, солінні кавунів. Кориця входить до складу багатьох пряних сумішей: «каррі», єреванській, для свинини, маринадних сумішей. Всі галузі харчової промисловості практично не обходяться без неї. Без цієї пряності не обходиться і випічка хліба. Корицею можна ароматизувати лікери, пунші, гроги, домашні напої, десерти.
Категорія
Об’єм до 100 г

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Кориця мелена 20 г.

  • Виробник: ЕКО
  • Артикул: 540001
  • Наявність: В наявності
  • 6,00 грн

+

Схожі товари

Соус Торчин Часниковий 200г Соуси та спеції

Соус Торчин Часниковий 200г

Соус Торчин "Часниковий" має приємний пряний аромат і насичений смак. Шматочки часнику доповнюються ..

26,40 грн

+
Соус Торчин Аджика 180г Соуси та спеції

Соус Торчин Аджика 180г

Соус Торчин Аджика 180г..

26,50 грн

+

Теги: Кориця, мелена, 20г.

Нещодавно переглянуті:

Кориця Еко мелена 20 г.