У лимонні корисно все, не тільки сама м'якоть, але і цедра. Лимонний сік містить від 5% до 6% лимонної кислоти, яка дає лимону кислий смак. Цедра багата вітамінами і ефірними маслами. Її можна додавати у випічку, в напої, в чай, в салати і підливи вона значно покращує їх смак і аромат. З неї можна готувати цукати. Дуже корисно і дуже смачно замість оцту в салати додавати сік лимона, особливо в овочеві. Існує багато напоїв і цукерок з лимонним ароматом, в тому числі лимонад. Характерний кислий смак лимонного соку робить його ключовим інгредієнтом багатьох страв по всьому світу.
Категорія | |
Категорія | Лимон |
Схожі товари
Нещодавно переглянуті:
Лимон Туреччина 1кг
71,50 грн